Aštrus jautienos patiekalas

Aštrus jautienos patiekalas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, smulkinti, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Kalendra, smulkinta, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Morkos, blanširuotos, 0.25 stiklinės
  • Pomidorai, vyšniniai, 120 gramų
  • Ryžiai, virti, 3 stiklinės
  • Jautienos kumpis, sūdytas, vytintas, 170 gramų
  • Vanduo, 0.25 stiklinės
  • Grietinėlė, 3 valgomieji šaukštai
  • Aliejus, augalinis, 1 valgomasis šaukštas
  • Brokoliai, blanširuoti, 0.25 stiklinės
  • Karis, pasta, 2 valgomieji šaukštai
  • Padažas, žuvies, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Svogūnų laiškai, smulkinti, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Įkaitinti keptuvėje aliejų ir pakepinti joje česnaką, į 4 dalis padalintus pomidorus bei susmulkintą jautieną kartu su kario pasta.
Pakepinus įpilti šiek tiek vandens ir troškinti apie 3 iki 5 min. virš vidutinės ugnies, kol beveik visas vanduo išgaruos.
Tuomet sudėkite žuvies padažą, grietinėlę, išmaišykite, sudėkite svogūnų laiškus, kalendrą ir sudėkite į lėkštę.
Patiekite su virtais ryžiais ir blanširuotomis daržovėmis.
Gaunasi apie 3-4 porcijos.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Greta
» Rašyti komentarą