Aštrus guliašas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiauliena, išpjova, 500 gramų
- Porai, 1 vienetas
- Pipirai, aštrūs, 2 vienetai
- Prieskoniai
- Druska
- Aliejus
- Sviestas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Išpjovą supjaustyti stambiais gabalais, pagardinti druska bei pipirais. Apkepti iš abiejų pusių ant labai stiprios ugnies.
Porus stambiai supjaustyti ir apkepti su sviestu. Pipirus supjaustyti.
Į karščiui atsparų indą sudėti kiaulieną, porus, paprikas. Paardinti druska , pipirais bei prieskoniais. Įpilti sviesto, kuriame kepėt porus, įpilti stiklinė vandens ir kepti 200 °C temp. orkaitėje apie 30 min., uždengus dangčiu.
» Rašyti komentarą