Aštrios vištų kepenėlės

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, maltas
- Svogūnai, 3 vienetai
- Vištų kepenėlės, 400 gramų
- Alyvuogių aliejus, 70 mililitrų
- Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Grietinėlė, 70 mililitrų
- Druska
- Čili, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Susmulkinkite čili ir sumaišykite su pjaustytu svogūnu, apkepinkite aliejuje. Gautą padažą supilkite į padažinę.
Vištų kepenėles nuplaukite ir pakepinkite likusiame aliejuje virš didelės ugnies vis pamaišant.
Po to įdėkite pipirų, druskos, grietinėlę, pomidorų padažą ir patroškinkite dar 10 min.
Kepenėles patiekite su svogūnų padažu (atskirai) bei virtais ryžiais.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-06-30 15:58
Atrodo skaniai. Tik as desiu cili prie kepeneliu ir jokiu keptu svogunu 

2011-11-03 15:03
Va liepiau zmonai pagamint (nezinau ar kulvai isejo)
Bet tikisuosi kad isejo. tai va tikiuosi bus skanu kulvos jus
DDDDDDDD
Muaaa






2010-09-03 20:36

morkos 3vnt
sviestas 0,2 gr.
svogunas
druskos,pipiru.
5 min.pavirti vandeny kepeneles
svoguna pakepinti svieste
sumalti kepeneles su morkom
viska sumaisyti ir pakaitinti maisant
sudeti į indelius ir atšaldyti.
Paštetas nuostabus,dėk ant duonytės ir skanaus
2010-07-23 12:15
manau kad turetu but skanu



2014-03-26 19:52