Aštri užtepėlė šventiniam stalui

Aštri užtepėlė šventiniam stalui
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 5 vienetai
  • Česnakai, 5 skiltelės
  • Pomidorai, 3 vienetai
  • Majonezas, 5 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Batono riekeles patepti sviestu ir šauti į iki 150 laipsnių įkaitintą orkaitę, kepti apie 15 - 20 minučių, kol taps traškios.

  2. Kiaušinius išvirti, nulupti, dėti į indą su česnakais ir sutrinti iki košės (česnaką kartais susitarkuoju ar sutraiškau, kad lengviau susitrintų).

  3. Kai tampa košė, įdėti porą šaukštų majonezo ir gerai išmaišyti.

  4. Tada aptepti skrebučius ir ant viršaus dėti pomidoro riekelę.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Monika
» Rašyti komentarą