Aštri užtepėlė šventiniam stalui

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 5 vienetai
- Česnakai, 5 skiltelės
- Pomidorai, 3 vienetai
- Majonezas, 5 valgomieji šaukštai
- Sviestas, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Batono riekeles patepti sviestu ir šauti į iki 150 laipsnių įkaitintą orkaitę, kepti apie 15 - 20 minučių, kol taps traškios.
Kiaušinius išvirti, nulupti, dėti į indą su česnakais ir sutrinti iki košės (česnaką kartais susitarkuoju ar sutraiškau, kad lengviau susitrintų).
Kai tampa košė, įdėti porą šaukštų majonezo ir gerai išmaišyti.
Tada aptepti skrebučius ir ant viršaus dėti pomidoro riekelę.
» Rašyti komentarą