Aštri lašiša

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Imbieras, tarkuotas, 1.5 arbatinio šaukštelio
- Medus, 1 valgomasis šaukštas
- Svogūnai, raudoni, 1 vienetas
- Lašiša, filė, 600 gramų
- Actas, 1 valgomasis šaukštas
- Sojos padažas, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Svogūną susmulkinkite.
Į dubenį suberkite svogūnus, supilkite sojos padažą, actą, medų ir imbierą. Išmaišykite ir sudėkite lašišą. Marinuokite žuvį apie 15-20 min.
Sudėkite lašišas į folijos lapus, supilkite likusį marinatą. Foliją susukite ir kepkite 200° C karštumo orkaitėje 20 min.
» Rašyti komentarą