Astos braškių pyragas

Astos braškių pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 100 gramų
  • Kiaušiniai, 5 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 200 gramų
  • Braškės, šaldytos
Gaminimo instrukcija:

Cukrų ir kiaušinius išplakite iki labai purios masės (geriausia elektriniu plaktuvu). Tada suberkit miltus ir vėl išplakite. Neatšildytas braškes supilkite į skardą (braškių reikia tiek, kad padengtų skardos apačią). Gautą tešlos masę pilkite ant braškėmis padengtos skardos. Kepti 160 - 180 laipsnių karščio orkaitėje apie 40 minučių. Iškeptą pyragą galima apibarstyti cukraus pudra, kokoso drožlėmis ar kitais skanėstais :)

Receptą atsiuntė: Asta
» Rašyti komentarą
» Komentarai
vilija
2013-07-11 19:33
o as pabandziau su saldytom melynem ir dar uzberiau kelis raudonuosius serbentus gavosi saldziarukstis oku2: man patiko nes nemegstu per saldziai
Migle
2011-09-05 22:18
sveikos, o tai kaip cia tas braskes ant dugno supili ir jos pakila?
man 11 rimtai rimtai
2011-07-09 15:24
labai geras piragas nesveikas
erika
2011-05-02 15:32
guminis gavosi... subliusko ir braskes sukrito pakilusios...neskanu
Tautvydas
2011-03-31 12:52
Kad nebutu sausas pyragas patarciau kepti apie 20 min ne apie 40 min (kad per sausas nebutu) nes 160 ar 180 temperaturoje tikrai uztenka apie 20 min. sita jau esu isbandes, bet plius as dar i tesla piliau pieno viena stikline ir tikrai gaunasi nesausas o liux pyragas o uogiene prie sio pyrago saunu