Astos braškių pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 100 gramų
- Kiaušiniai, 5 vienetai
- Kvietiniai miltai, 200 gramų
- Braškės, šaldytos
Gaminimo instrukcija:
Cukrų ir kiaušinius išplakite iki labai purios masės (geriausia elektriniu plaktuvu). Tada suberkit miltus ir vėl išplakite. Neatšildytas braškes supilkite į skardą (braškių reikia tiek, kad padengtų skardos apačią). Gautą tešlos masę pilkite ant braškėmis padengtos skardos. Kepti 160 - 180 laipsnių karščio orkaitėje apie 40 minučių. Iškeptą pyragą galima apibarstyti cukraus pudra, kokoso drožlėmis ar kitais skanėstais :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-07-11 19:33
o as pabandziau su saldytom melynem ir dar uzberiau kelis raudonuosius serbentus gavosi saldziarukstis
oku2: man patiko nes nemegstu per saldziai 


2011-09-05 22:18
sveikos, o tai kaip cia tas braskes ant dugno supili ir jos pakila?
2011-07-09 15:24
labai geras piragas nesveikas




2011-05-02 15:32
guminis gavosi...
subliusko ir braskes sukrito pakilusios...neskanu 


2020-06-25 22:58