Aromatingasis grybų padažas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 3
- Krapai
- Laurų lapai, 2 vienetai
- Svogūnai, didelis, 1 vienetas
- Dešra, virta, 200 gramų
- Druska, ar Maggi kubelis
- Grietinė, 4 valgomieji šaukštai
- Grybai, konservuoti ar virti, 700 gramų
- Kečupas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Jei grybai stipriai sūdyti - juos pirma numirkykite ir druskos dėkite labai atsargiai. Į keptuvę su aliejumi sudėkite grybus ir 5 min pakepinkite, tada sudėkite smulkiai pjaustytą svogūną ir dar pakepinkite, kol svogūnai gražiai pagels. Sudėkite mažais kubeliais pjaustytą dešrą, smulkiai kapotus ar išspaustus česnakus, Maggi kubelio pusę, lauro lapelius, grietinę ir kečupą. Viską išmaišykite ir įpilkite 0.5 stiklinės vandens. Troškinkite 5-7 min. Baigus kepti sudėkite kapotus krapus.
Patiekite su karštomis virtomis bulvėmis ir pomidorų padažu. Papuošti galite kapotais krapais, ar petražolės šakele. Puikiai dera su raudonu ar baltu sausu vynu.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-01-07 01:28
pomidoru padazas su grybais ????? baisu 

2010-12-06 16:50
To Studentas : Nera to ko nesuvalgytu studentai






2010-11-22 15:48
neblogas visai



2010-09-10 14:53
desros nereikia tik deti nes viska gadina. Geriau kad jauciasi grybu skonis, o siaip tai labai skanu 

2011-06-18 00:45