Armlov - jautienos apkepas

Armlov - jautienos apkepas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 2
  • Juodieji pipirai, malti
  • Margarinas, 10 gramų
  • Petražolės, 1 sauja
  • Svogūnai, 1
  • Jautiena, 400 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Džiūvėsėliai, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
  • Aliejus, 10 gramų
  • Grietinė, 0.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:

Jautieną perplauti, išpjauti sausgysles, išvirti ir sumalti.
Bulves nuskusti, išvirti ir pertrinti.
Svogūną smulkiai supjaustyti.
1 kiaušinį kietai išvirti ir susmulkinti.
Petražoles smulkiai supjaustyti.
Viską permaišyti, pagal skonį įberti juodųjų pipirų ir druskos.
Gautą masę sudėti į išteptą margarinu ir pabarstytą džiūvėsėliais kepimo formą. Išlyginti vienodu sluoksniu, viršų patepti plaktu kiaušiniu, apšlakstyti aliejumi ir iškepti 220 laipsnių karštumo orkaitėje.
Supjaustyti porcijomis, ant kiekvienos uždėti po šaukštelį grietinės.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Jurgita
2011-09-06 20:10
Man ir idomu kiek laiko kepti ar 30min uztektu?
Julija
2011-02-25 13:24
Visiskai nerealus apkepas. Pakankamai paprastas pasigaminti. Tik as dar patobulinau svogunus pakepdama su morkomis + pakepti pievagrybiai. Skonis nemenkai primena zemaiciu blynus, taciau virtas kiausinis kazkaip viska keicia.
idomu
2010-08-19 00:39
o kiek laiko viska reikia kepti?m?