Armlov - jautienos apkepas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, 2
- Juodieji pipirai, malti
- Margarinas, 10 gramų
- Petražolės, 1 sauja
- Svogūnai, 1
- Jautiena, 400 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Džiūvėsėliai, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
- Aliejus, 10 gramų
- Grietinė, 0.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Jautieną perplauti, išpjauti sausgysles, išvirti ir sumalti.
Bulves nuskusti, išvirti ir pertrinti.
Svogūną smulkiai supjaustyti.
1 kiaušinį kietai išvirti ir susmulkinti.
Petražoles smulkiai supjaustyti.
Viską permaišyti, pagal skonį įberti juodųjų pipirų ir druskos.
Gautą masę sudėti į išteptą margarinu ir pabarstytą džiūvėsėliais kepimo formą. Išlyginti vienodu sluoksniu, viršų patepti plaktu kiaušiniu, apšlakstyti aliejumi ir iškepti 220 laipsnių karštumo orkaitėje.
Supjaustyti porcijomis, ant kiekvienos uždėti po šaukštelį grietinės.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-02-25 13:24
Visiskai nerealus apkepas. Pakankamai paprastas pasigaminti. Tik as dar patobulinau svogunus pakepdama su morkomis + pakepti pievagrybiai. Skonis nemenkai primena zemaiciu blynus, taciau virtas kiausinis kazkaip viska keicia. 

2010-08-19 00:39
o kiek laiko viska reikia kepti?m? 

2011-09-06 20:10