Argentinietiškos spurgytės

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Pienas, šiltas, 0.3 stiklinės
- Vanduo, šiltas, 0.3 stiklinės
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Aliejus, (kepimui), 2 stiklinės
- Sviestas, 6 valgomieji šaukštai
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską.
Supilkite į birius produktu tirpintą sviestą, šiltą pieną bei vandenį ir suminkykite kočiojimui tinkamą tešlą.
Padalinkite tešlą į maždaug 12 kiaušinio dydžio kamuoliukų ir palikite juos 10 min. pastovėti.
Apvalius kamuoliukus pakočiokite, kad gautųsi stori blyneliai ir viduryje jų padarykite skylutes.
Suformuotas spurgytes dėkite į karštą aliejų ir virkite jame, kol spurgytės gražiai apskrunda.
Pakeptas spurgytes sudėkite ant popierinių servetėlių, kad nusivarvėtų riebalai.
Prieš patiekiant apibarstykite cukrumi.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-11-06 22:26
kaip viduramziais, gi visos turim svarstykles...
2011-11-05 13:50
Viskas jau seniai susverta, tik reikia paieškoti
Straipsnių kategorijoje yra tekstas "kiek sveria maisto produktai?". Deja, dėl techninių kliūčių negalime įdėti nuorodos. Įvedus į google iš karto išmes!

2011-11-04 16:18
Norėčiau sužinoti, kiek sviesto telpa viename šaukšte-50g, 100g ar?.. Gal galėtumėte jūs tuos šaukštus pasverti ir parašyti svorį gramais?
2012-08-14 18:22