Argentinietiškos ryžių ir daržovių salotos

Argentinietiškos ryžių ir daržovių salotos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Kukurūzai, burbuolės, 1 vienetas
  • Morkos, 1 vienetas
  • Ryžiai, 0.5 stiklinės
  • Salierai, lapai, supjaustyti, 2 valgomieji šaukštai
  • Salierai, stiebai, 2 vienetai
  • Svogūnai, raudonieji, 1 vienetas
  • Žirniai, šaldyti, 1 stiklinė
  • Alyvuogių aliejus, 0.25 stiklinės
  • Vanduo, (virimui)
  • Druska
  • Vyno actas, raudonasis, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Raudonėliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:

Supilkite į puodą ryžius, 1 stiklinę vandens ir 0,25 šaukštelio druskos ir užvirkite. Užvirus sumažinkite ugnį, uždenkite ir troškinkite apie 17 min., kol gerai išvirs ryžiai.
Išvirtus ryžius nusunkite ir leiskite jiems atvėsti.
Tuo tarpu į kitą puodą su pasūdytu vandeniu sudėkite susmulkintą morką, užvirkite ir pavirkite dar apie 2 min.
Išvirtas morkas išgriebkite su kiaurasamčiu, sudėkite į dubenį ir užpilkite iš 2 šaukštų alyvuogių aliejaus, vyno acto, SANTA MARIA raudonėlių, šiek tiek druskos bei pipirų sumaišytu padažu.
Išvirkite atskirai puode nuo burbuolės nugliaudytus kukurūzus (apie 3 min. verdančiame vandenyje) ir sudėkite į dubenį su morkomis.
Taip pat apvirkite žirnius (apie 1 min. verdančiame vandenyje) ir sudėkite į tą patį dubenį su morkomis ir kukurūzais.
Sudėkite į tą patį dubenį ryžius, kubeliais pjaustytus salierų stiebus, pjaustytus salierų lapus, susmulkintą svogūną, paskaninkite druska, pipirais, apšlakstykite likusiu alyvuogių aliejumi ir gerai išmaišykite.
Patiekite šaltas.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Eglė
» Rašyti komentarą