Argentinietiški arbatiniai sausainiai

Argentinietiški arbatiniai sausainiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 0.5 stiklinės
  • Muskatas, maltas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Taukai (kiaulių), 0.25 stiklinės
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
  • Pienas, 0.25 stiklinės
  • Druska, 0.25 arbatinio šaukštelio
  • Sviestas, 0.25 stiklinės
  • Kvapieji pipirai, malti, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Serbentai, džiovinti, 0.3 stiklinės
Gaminimo instrukcija:

Į dubenį suberti miltus, kepimo miltelius, prieskonius, druską, cukrų ir džiovintus serbentus.
Su sumaišytais sausiais ingredientais sukapoti sviestą ir taukus.
Suplakti kiaušinį su pienu ir sumaišyti su birių produktų bei sviesto ir taukų mišiniu.
Tešlą soformuoti į kamuolį ir iškočioti ant miltais pabarstyto paviršiaus.
Iškočiotą tešlą supjaustyti apvaliais blyneliais.
Gautus blynelius vartant kepti keptuvėje su įkaitintu aliejumi, kol sausainiai gražiai apskrunda.
Patiekti šiltus su grietinėle bei uogiene.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Greta
» Rašyti komentarą