Argentinietiškas vištienos troškinys su lauro lapeliais

Argentinietiškas vištienos troškinys su lauro lapeliais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 8 vienetai
  • Česnakai, 2
  • Juodieji pipirai, malti
  • Kukurūzai, burbuolės, 2 vienetai
  • Miežiai, 0.5 stiklinės
  • Moliūgai, 350 gramų
  • Morkos, 3 vienetai
  • Paprika, milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Pastarnokas, 2 vienetai
  • Svogūnai, 3 vienetai
  • Žirniai, šaldyti, 0.75 stiklinės
  • Vištiena, 2 vienetai
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai
  • Baltas vynas, 0.5 stiklinės
  • Druska
  • Aliejus
  • Sultinys, višitenos
  • Šparaginės pupelės, 180 gramų
  • Laurų lapai, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Vištas sukapokite į mažesnius gabaliukus.
Pakaitinkite gilioje troškintuvėje šiek tiek aliejaus ir pakepinkite miltuose apvoliotus ir druska bei pipirais pabarstytus vištienos gabaliukus, kol jie gražiai apskrunda.
Apkepintą vištieną išimkite iš troškintuvės ir tuomet joje pakepinkite supjaustytas morkas, pastarnokus, bulves bei moliūgus.
Pakepintas daržoves išimkite iš troškintuvės, sudėkite į keptuvę susmulkintus svogūnus, česnaką, paprikos miltelius ir šiek tiek pakepinkite.
Tuomet sudėkite atgal į troškintuvę vištieną, pakepintas daržoves, sudėkite SANTA MARIA lauro lapus, supilkite baltą vyną, vištienos sultinį, kad apsemtų troškinį, paskaninkite druska bei pipirais, užvirkite, uždenkite ir troškinkite apie 20 min. virš mažos ugnies.
Po 20 min. sudėkite miežius bei į keletą dalių supjaustytas kukurūzų burbuoles, uždenkite ir patroškinkite dar apie 30 min.
Po 30 min. sudėkite šparagines pupeles, atšildytus žirnius ir troškinkite 10 min.
Suplakite kiaušinį, įpilkite kelis šaukštus troškinio skyčio, gerai išplakite, maišant supilkite į troškinį ir pavirkite dar apie 5 min.
Galiausiai pagardinkite dar prieskoniais, jei norite ir patiekite šiltą.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Karolina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
nujoa
2011-11-25 22:32
................................................................................................