Argentinietiškas troškinys-sriuba


- Bulvės, 3 vienetai
- Česnakai, 4
- Juodieji pipirai, malti
- Kopūstai, 150 gramų
- Kukurūzai, džiovinti, 250 gramų
- Moliūgai, 100 gramų
- Morkos, 2 vienetai
- Paprika, milteliai, 1 valgomasis šaukštas
- Pupelės, baltos, 250 gramų
- Svogūnai, 0.5 vieneto
- Kiauliena, su kaulais, 250 gramų
- Kiaulės kumpis, 100 gramų
- Alyvuogių aliejus, 0.5 stiklinės
- Dešrelės, kiaulienos, 3 vienetai
- Druska
- Čili, milteliai, 1 valgomasis šaukštas
Naktį prieš gaminimą užmerkite vandenyje kukurūzus ir pupeles.
Kitą dieną sudėkite į puodą pusę išmirkusių kukurūzų ir pupelių, mėsą su kaulais, kubeliais supjaustytą kiaulienos kumpį, supjaustytas dešreles, užpilkite vandeniu, pagardinkite prieskoniais ir virkite apie 2 val., kol masė pradės tirštėti ir gerai išvirs mėsa.
Likus maždaug 30 min. sudėkite likusias pupeles bei kukurūzus, nuskustas ir supjaustytas morkas, bulves, susmulkintą kopūstą, moliūgą ir vis pamaišant pavirkite likusias 30 min.
Kol troškinys išsitroškins galite pasiruošti specialų padažą.
Susmulkinkite svogūnus ir pakepinkite alyvuogių aliejuje su išspaustu česnaku.
Tuomet sudėkite čili bei paprikos prieskonius, gerai išmaišius supilkite į dubenėlį ir patiekite šalia troškinio.
Iš nurodytų ingredientų kiekių turėtų gautis maždaug 5 porcijos.
Skanaus.