Argentinietiškas sojos kepsnys

Argentinietiškas sojos kepsnys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 2
  • Juodieji pipirai, malti
  • Kviečiai, gemalai, 0.3 stiklinės
  • Petražolės, smulkintos, 3 valgomieji šaukštai
  • Soja, miltai, 2 stiklinės
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, pilno grūdo, 1 stiklinė
  • Alyvuogių aliejus, 4 valgomieji šaukštai
  • Džiūvėsėliai, malti
  • Pienas, 0.5 stiklinės
  • Vanduo, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Aliejus, (kepimui)
Gaminimo instrukcija:

Viename dubenyje sumaišykite sojos miltus, pilno grūdo miltus, kviečių gemalus, 1 šaukštelį druskos, šiek tiek pipirų ir petražoles.
Įkaitinkite troškintuvėje 2 šaukštus alyvuogių aliejaus ir pakepinkite apie 5 min. virš vidutinės ugnies smulkintą svogūną bei česnaką.
Paskaninkite svogūną bei česnaką druska ir sudėkite į miltų mišinį.
Į nedidelį dubenėlį įmuškite 2 kiaušinius, supilkite pieną, likusį alyvuogių aliejaus, sudėkite miltų mišinį ir išmaišykite, kad gautųsi lipni tešlą (jei reikia, įpilkite 2 šaukštus vandens).
Paruoštą tešlą padėkite maždaug 1 val. į šaldytuvą.
Išplakite nedideliame dubenėlyje likusį kiaušinį.
Supilkite į lėkštę džiūvėsėlius.
Iš atšaldytos tešlos rankomis formuokite plokščius kepsnius ir apvoliokite juos plaktame kiaušinyje bei džiūvėsėliuose.
Kepkite apvoliotus kepsnius įkaitintoje keptuvėje su aliejumi, kol jie gražiai apskrunda.
Patiekti karštus su morkomis, salotomis ir citrinos griežinėliu.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Aušra
» Rašyti komentarą