Argentinietiškas pyragas „Pascualina“ su paprikomis ir trimis sūriais

Argentinietiškas pyragas „Pascualina“ su paprikomis ir trimis sūriais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 8
  • Juodieji pipirai, malti
  • Paprika, geltona, 1 vienetas
  • Paprika, raudona, 1 vienetas
  • Paprika, žalia, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Špinatai, 2 saujos
  • Kiaušiniai, 8 vienetai
  • Druska
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
  • Raudonieji pipirai, grūsti, 1 arbatinis šaukštelis
  • Sūris, Mozzarella, 50 gramų
  • Sūris, Provolone, 50 gramų
  • Sūris, Ricotta, 50 gramų
  • Sluoksniuota tešla, 400 gramų
Gaminimo instrukcija:

Išvirkite 6 kiaušinius.
Troškintuvėje ištirpinkite sviestą ir pakepinkite jame susmulkintą svogūną, česnaką bei supjaustytas be sėklų paprikas.
Apvirkite puode su pasūdytu vandeniu špinatus. Apvirtus nusunkite.
Dideliame dubenyje sumaišykite tarkuotus bei sutrintus visus tris sūrius, apkepintas daržoves, raudonuosius pipirus, 2 kiaušinius, druską bei juoduosius pipirus ir gerai išmaišykite.
Į gautą mišinį įmaišykite nusunktus, nusausintus bei pasmulkintus špinatus ir supjaustytus kietai virtus kiaušinius.
Išklokite kepimo formą dviem trečdaliais iškočiotos tešlos, sudėkite įdarą ir uždenkite likusiu trečdaliu iškočiotos tešlos.
Kepkite ne mažiau kaip 45 min. 175 laipsnių temperatūroje.
Prieš patiekiant leiskite visiškai atvėsti.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Dalia
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Raminta
2011-12-08 20:19
Labai aiškus ir išsamus receptas. Gaminau - tikrai skanus ir įdomus pyragas. Jei smegenys neveikia tai ir skiemenuodamas žmogus neišaiškinsi, kaip reikia gaminti.