Argentinietiškas omletas su virtomis MAMOS dešrelėmis ir bulvėmis

Argentinietiškas omletas su virtomis MAMOS dešrelėmis ir bulvėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, nuskustos ir supjaustytos mažais kubeliais, 2 stiklinės
  • Juodieji pipirai, malti
  • Petražolės, smulkintos, 1 valgomasis šaukštas
  • Svogūnai, supjaustyti griežinėliais, 2 stiklinės
  • Kiaušiniai, 8 vienetai
  • Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Dešrelės, Biovela, 300 gramų
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Įkaitinti orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros.
Įkaitinti keptuvėje aliejų ir pakepinti jame svogūnus. Pabarstyti druska bei pipirais.
Tuomet sudėti kubeliais supjaustytas dešreles ir pakepinti apie 2 minutes.
Po 2 minučių sudėti bulves ir pakepinti apie 1 minutę.
Dubenyje išplakti kiaušinius su druska ir pipirais.
Su šaukštu paspaudus masę keptuvėje, supilti plaktus kiaušinius.
Tuomet dėti keptuvę į orkaitę ir kepti apie 15-20 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Iškepus išimkite keptuvę iš orkaitės ir šiek tiek atvėsinkite.
Supjaustykite į atskiras porcijas ir sudėkite į lėkštes.
Prieš patiekiant apibarstykite petražolėmis.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Sabina
» Rašyti komentarą