Argentinietiškas kepsnys džiūvėsėliuose

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Juodieji pipirai
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 0.75 stiklinės
- Džiūvėsėliai, malti, 0.75 stiklinės
- Kiaulienos nugarinė, 500 gramų
- Druska
- Aliejus, (kepimui)
- Raudonėliai, malti, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Kiaulienos nugarinę supjaustyti riekelėmis ir jas šiek tiek pamušti.
Viename dubenėlyje sumaišyti raudonėlius, česnako miltelius, druską bei pipirus ir gautu mišiniu įtrinti kepsnius.
Viename dubenyje suplakti su miltais kiaušinius.
Į kitą dubenėlį supilti džiūvėsėlius.
Apvolioti kiaulienos kepsnius pirmiausia kiaušinių ir miltų mišinyje, o po to džiūvėsėliuose.
Apvoliotus kepsnius uždengus kepti virš vidutinės ugnies keptuvėje su aliejumi, kol kepsniai gražiai apskrunda ir gerai iškepa jų vidus.
Patiekti su bulvių koše.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-12-29 13:57
PABANDZIAU IR LIUX GAVOSI... TIK NEPERSISTENKIT SU DZIUVESELIAIS NES PLUTELE BUS PER STORA IR KIETA... 10 BALU
2012-09-28 17:48
Labai geras receptas ir labai skanus! 

2016-06-27 10:47