Argentinietiškas kepsnys džiūvėsėliuose

Argentinietiškas kepsnys džiūvėsėliuose
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Juodieji pipirai
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 0.75 stiklinės
  • Džiūvėsėliai, malti, 0.75 stiklinės
  • Kiaulienos nugarinė, 500 gramų
  • Druska
  • Aliejus, (kepimui)
  • Raudonėliai, malti, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Kiaulienos nugarinę supjaustyti riekelėmis ir jas šiek tiek pamušti.
Viename dubenėlyje sumaišyti raudonėlius, česnako miltelius, druską bei pipirus ir gautu mišiniu įtrinti kepsnius.
Viename dubenyje suplakti su miltais kiaušinius.
Į kitą dubenėlį supilti džiūvėsėlius.
Apvolioti kiaulienos kepsnius pirmiausia kiaušinių ir miltų mišinyje, o po to džiūvėsėliuose.
Apvoliotus kepsnius uždengus kepti virš vidutinės ugnies keptuvėje su aliejumi, kol kepsniai gražiai apskrunda ir gerai iškepa jų vidus.
Patiekti su bulvių koše.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Aušra
» Rašyti komentarą
» Komentarai
nu jo
2016-06-27 10:47
o kam tie milti berekalngai
RIČARDAS
2015-12-29 13:57
PABANDZIAU IR LIUX GAVOSI... TIK NEPERSISTENKIT SU DZIUVESELIAIS NES PLUTELE BUS PER STORA IR KIETA... 10 BALU
Vidas
2012-09-28 17:48
Labai geras receptas ir labai skanus!