Argentinietiškas jautienos kepsnys

Argentinietiškas jautienos kepsnys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 3
  • Juodieji pipirai, malti
  • Jautienos kumpis, 1.2 kilogramo
  • Alyvuogių aliejus, 100 mililitrų
  • Druska
  • Raudonėliai, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Viename dubenyje sumaišyti aliejų, išspaustą česnaką ir SANTA MARIA raudonėlius.
Jautienos kumpį padalinti į 6 lygias dalis (maždaug po 200 g), sudėjus į dubenį aplieti paruoštu marinatu ir uždengus palaikyti šaltai apie 1 val., kad pasimarinuotų,
Išmarinuotus kepsnius apibarstyti druska ir pipirais ir kepkite grilyje virš įkaitusių žarijų. Kepimo laikas priklauso nuo to, kokius kepsnius mėgstate - gerai iškepusius ar su krauju.
Iškeptus kepsnius patiekite su grilyje keptomis kukurūzų burbuolėmis ir chimichurri padažu.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Nijolė
» Rašyti komentarą