Argentinietiškas jautienos ir daržovių troškinys

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 4
- Juodieji pipirai, malti
- Kalendra, smulkinta
- Kukurūzai, balti, 500 gramų
- Moliūgai, 500 gramų
- Morkos, 2 vienetai
- Paprika, raudonoji, 1 vienetas
- Svogūnai, 2 vienetai
- Špinatai, smulkinti, 2 saujos
- Jautiena, 2 kilogramai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Papildomai dar reikės Jukos (Yucca) šaknies.
Jautieną supjaustome stambesniais gabaliukais ir sudedame į gilią troškintuvę su pasmulkintais svogūnais, morkomis, paprika, špinatais, kalendra, moliūgu bei išspaustu česnaku.
Užpilame viską vandeniu, pagadiname druska, pipirais ir uždengę troškiname apie 30-45 min.
Patroškinus 15 min. sudedame baltuosius kukurūzus ir baigiame troškinti.
Jukos šaknį supjaustome mažesniais gabalais ir išverdame garuose.
Patiekiame šiltą su jukos šaknimi.
Skanaus.
» Rašyti komentarą