Argentinietiškas jautienos ir daržovių troškinys

Argentinietiškas jautienos ir daržovių troškinys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 4
  • Juodieji pipirai, malti
  • Kalendra, smulkinta
  • Kukurūzai, balti, 500 gramų
  • Moliūgai, 500 gramų
  • Morkos, 2 vienetai
  • Paprika, raudonoji, 1 vienetas
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Špinatai, smulkinti, 2 saujos
  • Jautiena, 2 kilogramai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Papildomai dar reikės Jukos (Yucca) šaknies.
Jautieną supjaustome stambesniais gabaliukais ir sudedame į gilią troškintuvę su pasmulkintais svogūnais, morkomis, paprika, špinatais, kalendra, moliūgu bei išspaustu česnaku.
Užpilame viską vandeniu, pagadiname druska, pipirais ir uždengę troškiname apie 30-45 min.
Patroškinus 15 min. sudedame baltuosius kukurūzus ir baigiame troškinti.
Jukos šaknį supjaustome mažesniais gabalais ir išverdame garuose.
Patiekiame šiltą su jukos šaknimi.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Mingailė
» Rašyti komentarą