Argentinietiškas desertas „Churros“

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus
- Kvietiniai miltai, 400 gramų
- Vanduo, 500 mililitrų
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Aliejus
- Sviestas, 40 gramų
Gaminimo instrukcija:
Gerai sumaišykite keptuvėje vandenį, sviestą ir druską.
Kaitinkite mišinį ir jam užvirus maišant supilkite miltus ir maišykite, kol mišinys pradės tarsi virti.
Tuomet gautą masę sudėkite į konditerinį švirkštą ir išspauskite juo ilgus storus, kampuotus sausainius tiesiai į įkaitusią keptuvę su aliejumi.
Sausainius gerai apkepkite, iškepusius sudėkite ant popierinio rankšluosčio ir apibarstykite cukrumi.
Taip pat prie šių sausainiukų puikiai tinka skystas šokoladas bei karamelė „Dulce de Leche“.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-09-14 11:15
Pas mane tešla gavosi kažkokia ne tokia. Grumuliuota labai... Taip turi būt?? Nes kaip šeimininkė žinau kad neturėtų



2013-03-18 19:20