Argentinietiškas desertas „Churros“

Argentinietiškas desertas „Churros“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus
  • Kvietiniai miltai, 400 gramų
  • Vanduo, 500 mililitrų
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Aliejus
  • Sviestas, 40 gramų
Gaminimo instrukcija:

Gerai sumaišykite keptuvėje vandenį, sviestą ir druską.
Kaitinkite mišinį ir jam užvirus maišant supilkite miltus ir maišykite, kol mišinys pradės tarsi virti.
Tuomet gautą masę sudėkite į konditerinį švirkštą ir išspauskite juo ilgus storus, kampuotus sausainius tiesiai į įkaitusią keptuvę su aliejumi.
Sausainius gerai apkepkite, iškepusius sudėkite ant popierinio rankšluosčio ir apibarstykite cukrumi.
Taip pat prie šių sausainiukų puikiai tinka skystas šokoladas bei karamelė „Dulce de Leche“.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Gailė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
vaida
2013-03-18 19:20
turbut reikejo pradzioj ikaitintam svieste miltus tirpinti, poto vandeni pilti, tada nebuna jokiu gumuleliu
Deimantė
2012-09-14 11:15
Pas mane tešla gavosi kažkokia ne tokia. Grumuliuota labai... Taip turi būt?? Nes kaip šeimininkė žinau kad neturėtų