Argentinietiškas bulvių ir jautienos apkepas

Argentinietiškas bulvių ir jautienos apkepas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Alyvuogės, žaliosios/juodosios, kapotos, 0.5 stiklinės
  • Bulvės, virtos, 8 vienetai
  • Cinamonas, 0.25 arbatinio šaukštelio
  • Muskatas, 0.25 arbatinio šaukštelio
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Jautienos faršas, 450 gramų
  • Kiaušiniai, kietai virti, 2 vienetai
  • Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Druska
  • Sviestas, 70 gramų
  • Raudonėliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Mocarela sūris, trintas, 0.5 stiklinės
  • Raudonieji pipirai, grūsti, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Nuluptas virtas bulves sutrinkite ir sumaišykite su išlydytu sviestu, pašildytu pienu bei druska.
Keptuvėje su alyvuogių aliejumi pakepinkite jautienos faršą bei susmulkintą svogūną, viską paskaninkite prieskoniais ir įmaišykite alyvuoges.
Aliejumi patepkite kepimo indą, išklokite jį dalimi bulvių košės, paeiliui sudėkite šiek tiek jautienos įdaro, riekelėmis supjaustytus virtus kiaušinius, mocarela sūrį, vėl jautienos įdarą, kiaušinius, likusią bulvių košę ir galiausiai viską užbarstykite likusiu sūriu.
Kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 40 minučių.
Valgykite šiltą.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Ramunė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
oksik
2011-12-01 14:29
einu i parduotuve ir bandysiu gamint...mesos daugiau nupirksiu ir idesiu=)))
Rita
2011-12-01 12:20
Aš šitą patiekalą žinau kaip brazilišką, ne argentinietišką, na bet aišku kaimyninės šalys, tai nieko keisto. O kadangi brazilai negali gyventi be pupelių, tai pabandžiau įdėti nedidelę skardinę juodųjų pupelių (manau ir raudonosios kuo puikiausiai tiktų), tai bent musu šeimynai labai patiko. Kitą kartą dar pabandysiu pakepintų pievagrybių įdėti, žiūrėsiu, kas gausis . O šiaip puikus receptas.
Nauja virtuvėj
2011-11-08 22:13
Labai skanu Tik tos bulvių košės gal kiek per daug, mėsytės ne per daug jaučiasi.