Argentinietiška vegetariška pica

Argentinietiška vegetariška pica
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 5 gramai
  • Paprika, raudonoji, 1 vienetas
  • Porai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 550 gramų
  • Alyvuogių aliejus
  • Pienas, 100 mililitrų
  • Vanduo, 500 mililitrų
  • Druska
  • Aliejus, 50 mililitrų
  • Cukinijos, geltona, 1 vienetas
  • Cukinijos, žalia, 1 vienetas
  • Mielės, 60 gramų
  • Mocarela sūris, 100 gramų
  • Rikota, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:

Iš vandens, cukraus, mielių, pieno, aliejaus, miltų ir šiek tiek druskos užminkome tešlą picos padui.
Suminkytą tešlą paliekame apie 35-40 min. šiltoje vietoje, kad pakiltų.
Pakilusią tešlą padaliname per pusę ir suformuojame apvalius picos papločius.
Suformuotus picos papločius dedame į 170 laipsnių temperatūros orkaitę ir pakepame apie 10 min.
Susmulkiname porus, supjaustome šiaudeliais papriką, riekelėmis cukiniją ir sudedame ant apkepto picos papločio.
Ant viršaus užbarstoma rikota ir mocarela sūriais bei apšlakstome aliejumi (jei norite pagardinkite prieskoniais).
Taip paruoštą picą kepame apie 20 min. 170 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Kornelija
» Rašyti komentarą