Arbūzas su laimo sulčių ir medaus sirupu

Arbūzas su laimo sulčių ir medaus sirupu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Arbūzas, 1 kilogramas
  • Medus, 0.5 stiklinės
  • Sultys, laimo, 0.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:

Argentinos virtuvė neįsivaizduojama be patiekalų, keptų grilyje, ir į šią patiekalų kategoriją įeina ne vien tik įvairios mėsos kepsniai, bet ir kepti vaisiai bei daržovės. Pagal šį receptą būtent ir galėsite pasigaminti argentinietiškai paruoštų grilyje keptų vaisių.
Pirmiausia sudėkite į puodą medų, supilkite šviežiai spaustas laimo sultis, išmaišius užvirkite ir maišant pavirkite dar apie 2 min.
Supjaustykite trikampėmis riekelėmis arbūzą ir apie 5-10 min. apkepkite jį grilyje.
Apkeptas arbūzo riekeles sudėkite į lėkštę, užliekite pasigamintu sirupu ir patiekite.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Eglė
» Rašyti komentarą