Arbatinis keksas

Arbatinis keksas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Gvazdikėliai, malti, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
  • Sirupas, vyšnių, 3 valgomieji šaukštai
  • Soda, nugesinta, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Druska
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Arbata, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:

Į arbatą įmaišykit cukrų, kol ištirps.
Išplakite kiaušinius su druska.
Į arbatą įmaišykite kiaušinių plakinį, aliejų, sirupą, sodą, gvazdikėlius ir miltus.
Ištepkite aliejumi kepimo skardą ir supilkite tešlą.
Kepkite vieną valandą 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.

Receptą atsiuntė: Marta
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Kristina
2016-01-19 18:33
Paprasta ir skanu! Tik as dejau 3kiausinius. Manau cia apsiriko