Arbatiniai migdolų ir aguonų sausainiai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 2.3 stiklinės
- Cukraus pudra, 1 stiklinė
- Cukrus, 1 stiklinė
- Grietinėlės sūris, 120 gramų
- Sviestas, 0.5 stiklinės
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Migdolų drožlės, 0.25 stiklinės
- Aguonos, 1 valgomasis šaukštas
- Vanduo, 4 arbatiniai šaukšteliai
- Migdolai, ekstraktas, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Kepimo milteliai, 1.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Dideliame dubenyje paeiliui sumaišyti miltus, kepimo miltelius, cukrų, aguonų sėklas, minkštą sviestą, grietinėlės sūrį, 1 arbatinį šaukštelį migdolų ekstrakto ir kiaušinius iki vientisos tešlos.
Iš tešlos suformuoti mažus kamuoliukus, juos suplokite, kad gautųsi apvalūs sausainiukai ir ant kiekvieno jų įspausti po 5 skaldytų migdolų puseles
Kepti apie 9-11 min. 180 C laipsnių temperatūroje.
Iškepus palikti 3 min. atvėsti.Nedideliame dubenyje sumaišyti cukraus pudrą, 1 arbatinį šaukštelį migdolų ekstrakto ir pakankamai vandens, kad gautųsi tinkamos kinsistencijos glazūra.
Šia glazūra aptepti sausainiukus ir, sustingus, patiekti.
Skanaus.
» Rašyti komentarą