Arbatiniai migdolų ir aguonų sausainiai

Arbatiniai migdolų ir aguonų sausainiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai, 2.3 stiklinės
  • Cukraus pudra, 1 stiklinė
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Grietinėlės sūris, 120 gramų
  • Sviestas, 0.5 stiklinės
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Migdolų drožlės, 0.25 stiklinės
  • Aguonos, 1 valgomasis šaukštas
  • Vanduo, 4 arbatiniai šaukšteliai
  • Migdolai, ekstraktas, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Kepimo milteliai, 1.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
  1. Dideliame dubenyje paeiliui sumaišyti miltus, kepimo miltelius, cukrų, aguonų sėklas, minkštą sviestą, grietinėlės sūrį, 1 arbatinį šaukštelį migdolų ekstrakto ir kiaušinius iki vientisos tešlos.

  2. Iš tešlos suformuoti mažus kamuoliukus, juos suplokite, kad gautųsi apvalūs sausainiukai ir ant kiekvieno jų įspausti po 5 skaldytų migdolų puseles
    Kepti apie 9-11 min. 180 C laipsnių temperatūroje.
    Iškepus palikti 3 min. atvėsti.

  3. Nedideliame dubenyje sumaišyti cukraus pudrą, 1 arbatinį šaukštelį migdolų ekstrakto ir pakankamai vandens, kad gautųsi tinkamos kinsistencijos glazūra.
    Šia glazūra aptepti sausainiukus ir, sustingus, patiekti.
    Skanaus.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Jolita
» Rašyti komentarą