Apverstas prancūziškas obuolių pyragas

Apverstas prancūziškas obuolių pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 100 gramų
  • Obuoliai, 4 vienetai
  • Sviestas, 50 gramų
  • Sluoksniuota tešla, lakštas, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
Obuolius nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti skiltelėmis.
Ištepti kepimo formą sviestu, suberti cukrų ir pakaitinti orkaitėje, kol cukrus karamelizuojasi.
Tuomet sudėti į kepimo formą obuolių skilteles ir pakaitinti apie 6 min. orkaitėje.
Uždėti ant pakepintų obuolių tešlos lakštą, pabadyti šakute ir kepti apie 20 min.
Pyragui iškepus jį greitai apversti ant lėkštės ir patiekti šiltą su grietinėle bei ledais.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Raminta
» Rašyti komentarą
» Komentarai

2015-11-25 14:23
...ŠIANDIEN BANDYSIU,SKANIAI ŽIŪRISI
Kepeja
2014-03-04 15:05
k: oku: skamu