Apverstas prancūziškas obuolių pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 100 gramų
- Obuoliai, 4 vienetai
- Sviestas, 50 gramų
- Sluoksniuota tešla, lakštas, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
Obuolius nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti skiltelėmis.
Ištepti kepimo formą sviestu, suberti cukrų ir pakaitinti orkaitėje, kol cukrus karamelizuojasi.
Tuomet sudėti į kepimo formą obuolių skilteles ir pakaitinti apie 6 min. orkaitėje.
Uždėti ant pakepintų obuolių tešlos lakštą, pabadyti šakute ir kepti apie 20 min.
Pyragui iškepus jį greitai apversti ant lėkštės ir patiekti šiltą su grietinėle bei ledais.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-03-04 15:05











2015-11-25 14:23