„Apsnigti meduoliukai“

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cinamonas, maltas, 1 arbatinis šaukštelis
- Cukraus pudra, 340 gramų
- Gvazdikėliai, malti, 1 arbatinis šaukštelis
- Medus, 125 gramai
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kiaušiniai, baltymai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 500 gramų
- Sviestas, 125 gramai
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
Iš 2 kiaušinių, sviesto, medaus, 190 g cukraus pudros bei su kepimo milteliais, cinamonu ir gvazdikėliais sumaišytų miltų užminkiau tešlą.
Tešlą iškočiojau, išspaudžiau įvairių formų meduoliukus, sudėjau ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos ir aptepiau plaktu kiaušiniu.
Kepiau apie 15 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Iškepusius meduolius palikau atvėsti.
Kiaušinio baltymą suplakiau su 150 g cukraus pudros.
Gautą baltą masę supyliau į konditerinį švirkštą ir papuošiau atvėsusius meduoliukus.
Papuošimams sustingus, patiekiau.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-12-18 12:41