Apkeptos krevetės

Apkeptos krevetės
Apkeptos krevetės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Šaldytos virtos krevetės, su uogdegomis, 400 gramų
  • Miltai, 250 mililitrų
  • Pienas, 125 mililitrai
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Pipirai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Krevetes atšildome.

  2. Dubenyje sumaišome miltus su druska, kepimo milteliais ir pipirais. Įmušame kiaušinį, supilame pieną ir įdedame pomidorų padažo, viską sumaišome iki vientisos masės.

  3. Keptuvėje įkaitiname aliejų (kai kepsite krevetes, turi jas apsemti). Kiekvieną krevetę mirkome į tešlą, laikome krevetę už uodegos (jos nereikia įmerkti) ir dedame į keptuvę. Kepame, kol gražiai paruduoja. Labai skanu su pomidorų-majonezo padažu.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Liucija
» Rašyti komentarą