Apkepti orkaitėje aguročiai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 33 gramai
- Pienas, 200 gramų
- Druska
- Sviestas, 25 gramai
- Agurotis, 120 gramų
Gaminimo instrukcija:
Nuvalome ir skridinėliais supjaustome aguročius. Pagardiname juos druska, apvoliojame miltais ir apkepiname. Paskui sudedame į keptuvę, užpilame grietinės padažu, apibarstome tarkuotu sūriu ir kepame orkaitėje.
Padažo paruošimas: į keptuvę dedame sviestą ir miltus, kepame kol miltai paraus, tada sukrečiame grietinę.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-08-09 15:10
nu ir meslas
ir koks ten meskos (š)




2010-08-06 23:56
kazkada gaminau. Patiko! Reikes vel prisiminti si patiekala
ypac kai zinau, kiek daug mama tu agurociu prisodino 


2010-08-04 11:50
kokie neregeti ir negirdeti agurociai!
2017-08-02 12:57