Apkepti koldūnai

Apkepti koldūnai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Koldūnai, („Miltinukas“ „Naminiai koldūnai“) , 1 pakelis
  • Prieskoniai, džiovintų morkų ir pasternokų mišinys , 1 žiupsnelis
  • Bazilikas, violetinis, 1 žiupsnelis
  • Aliejus
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:

Koldūnus išvirti. Verdant įberti druskos.Išvirtus koldūnus suversti į įkaitintą keptuvę, apibarstyti džiovintomis morkomis ir pasternoku. Maišant koldūnus apkepti, kol jie paskrus. Patiekiant apibarstyti supjaustytais violetiniais bazilikais.

Skanaus.

Porcijų skaičius: 3
Receptą atsiuntė: Silvija
» Rašyti komentarą