Apkepti kiaulienos šonkauliukai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, 10 vienetų
- Juodieji pipirai
- Laurų lapai
- Morkos, 4 vienetai
- Petražolės
- Kiaulės šonkauliai, 1 kilogramas
- Druska, 1 valgomasis šaukštas
- Prieskoniai, Kotanyi šonkauliukų, 2 valgomieji šaukštai
- Cukinijos, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Šonkauliukus pavirti 30 min. vandenyje su druska, lapeliais ir pipirais.
Tuomet apibarstyti „Kotanyi“ šonkauliukų prieskoniais ir sudėti į skardą.
Šalia sudėti druska ir smulkintomis petražolėmis aptrintas bulves.
Jas galima įpjauti ir į tas įpjovas įkišti po gabaliuką morkos ir moliūgo (ar cukinijos).
Kartu iškepti likusias, druska bei petražolėmis apibarstytas morkas.
Kepti apie 20-30 min. 185 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-08-29 21:17
tikrai skanu 

2011-03-06 13:42
tikrai skanu pabandykit
2011-03-06 13:40
rasykit komentarus jus tinginiai



2011-12-30 13:55