Apkepta virta karka

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 1 vienetas
- Juodieji pipirai
- Laurų lapai, malti lapeliai
- Rozmarinas
- Kiaulės kojos, karka, 1 vienetas
- Majonezas, 100 gramų
- Druska, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
Karką virti apie valandą sūriame vandenyje su pipirais ir lapeliais. Po to išimti iš puodo ir aptrinti majonezu, pagardintu česnakais, rozmarinais, vėlgi lapeliais, pipirais ir druska. Kepti orkaitėje apie 45 min.
Tinka Kalėdoms.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-10-20 18:22
o karka be skuros?
2013-11-11 14:20
Labai skanu! Gaminau ne viena karta 

2013-07-23 15:44
Skanaus!
Jei kas nepatiks, nebijokit ekeisti, pritaikyti savo skoniui 


2013-07-23 15:41
kepu, greit ragausim 

2017-10-16 10:01