Apkepta virta karka

Apkepta virta karka
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 1 vienetas
  • Juodieji pipirai
  • Laurų lapai, malti lapeliai
  • Rozmarinas
  • Kiaulės kojos, karka, 1 vienetas
  • Majonezas, 100 gramų
  • Druska, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:

Karką virti apie valandą sūriame vandenyje su pipirais ir lapeliais. Po to išimti iš puodo ir aptrinti majonezu, pagardintu česnakais, rozmarinais, vėlgi lapeliais, pipirais ir druska. Kepti orkaitėje apie 45 min.
Tinka Kalėdoms.

Receptą atsiuntė: Regina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Jurate
2017-10-16 10:01
isimti kaula, kai apverda sutrinti su cesnakais pipirais , ivairiais megstamais prieskoniais , suvynioti i celofana - suristi su virvele suspausti ir kepam orkaiteje Iskepus paslegti saltoje patalpoje Gaunasi tikras vyniotinis????
auris
2015-10-20 18:22
o karka be skuros?
Ricardas
2013-11-11 14:20
Labai skanu! Gaminau ne viena karta
Regina
2013-07-23 15:44
Skanaus! Jei kas nepatiks, nebijokit ekeisti, pritaikyti savo skoniui
egle
2013-07-23 15:41
kepu, greit ragausim