Apkepinta virta vištiena

Apkepinta virta vištiena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Laurų lapai, lapelis, 1 vienetas
  • Morkos, 1 vienetas
  • Petražolės, 1 vienetas
  • Vištiena, 800 gramų
  • Druska
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
  • Kvapieji pipirai, 6 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Išdarinėta višta išverdama karštame vandenyje su prieskoniais ir prieskoninėmis daržovėmis.
Išvirta vištiena išimama iš puodo ir apkepinama svieste, kol gražiai parusvėja.
Tiekiama pašildytame pusdubenyje, aplaistyta tirpintu sviestu.
Kartu patiekiama apkepintos bulvės, švieži agurkai su grietine bei bruknių uogienė.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Orinta
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Gurmanas
2014-12-11 22:33
As rekomenduoju isvirti ne karstam, o saltam vandenyje, zymiai skaniau !
Ruta
2014-11-12 11:02
O as buljona sriubai panaudoju.
jolanta
2012-02-15 14:26
daug kartu dariau,ir greita ir skanu.tik as dar tam virtam bulijone ryzius isverdu.irgi liuks!