Apkepinta virta vištiena

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Laurų lapai, lapelis, 1 vienetas
- Morkos, 1 vienetas
- Petražolės, 1 vienetas
- Vištiena, 800 gramų
- Druska
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Kvapieji pipirai, 6 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Išdarinėta višta išverdama karštame vandenyje su prieskoniais ir prieskoninėmis daržovėmis.
Išvirta vištiena išimama iš puodo ir apkepinama svieste, kol gražiai parusvėja.
Tiekiama pašildytame pusdubenyje, aplaistyta tirpintu sviestu.
Kartu patiekiama apkepintos bulvės, švieži agurkai su grietine bei bruknių uogienė.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-11-12 11:02
O as buljona sriubai panaudoju.
2012-02-15 14:26
daug kartu dariau,ir greita ir skanu.tik as dar tam virtam bulijone ryzius isverdu.irgi liuks!
2014-12-11 22:33