Apkepas su pievagrybiais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Miltai, 3 valgomieji šaukštai
- Pievagrybiai, 300 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Sūris, 100 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Grietinėlė, 200 mililitrų
- Krapai, 1
- Česnakai, 2 skiltelės
- Druska
- Pipirai
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Įdarui pievagrybius supjaustyti griežinėliais, svogūną ir česnaką – smulkiai. Kartu apkepti maždaug iki 10 min. Nuolat pamaišyti, įberti druskos.
Per tą laiką į indą susiberti perisjotus miltus, kepimo miltelius, kiaušinius. Išmaišyti. Supilti grietinėlę. Išmaišyti. Tada sudėti smulkiais gabaliukais supjaustytą sūrį. Suberti krapus ir išmaišyti. Pridėti druskos ir pipirų.
Keptus ir šiek tiek atvėsintus pievagrybius suversti ant šios masės ir išmaišyti. Viską supilti į kepimo indą. Iki 200 laipsnių įkaitintoje kepti maždaug 20 min., paskui kaitrą sumažinti iki 180 laipsnių kepti dar 15-20 min. Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-04-02 03:01