Apkepas "Stebuklingos kalvos"

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Žiediniai kopūstai, 1 vienetas
- Bulvės, 4 vienetai
- Graikiniai riešutai, smulkinti, 200 gramų
- Džiūvėsėliai, 100 gramų
- Fermentinis sūris, 200 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 4 valgomieji šaukštai
- Česnakai, 2 skiltelės
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Karis
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Kalafiorus apverdame, kad vos suminkštėtų.
Išverdame bulves ir sutriname bulvių košę, į ją įdedami 2 šaukštus sviesto, smulkintą apkeptą svogūną ir česnaką.
Išklojame kepimo indą kepimo popieriumi ir patepame aliejumi, pabarstome geru sluoksniu džiūvėsėlių. Tada dedame graikiškus riešutus ir juos pabarstome sūriu, dedame bulvių košę ir susmeigiame kalafiorus. Užpilame tešla iš 1 kiaušinio, 4 valgomųjų šaukštų miltų, druskos ir kario prieskonių. Pabarstome sūriu bei džiūvėsėliais, šauname į orkaitę (200 C) ir kepame apie 15 min.
Labai tinka su pomidorais ir grietine. Puikus garnyras.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-12-07 20:25
Atsiprasau, bet man nepatiko.
2010-11-17 14:28
beproto skanu, patiekalo neliko per 20min, seimynai labai labai patiko.Tikrai rekomenduoju pasigaminti
tik as i bulviu kose , dar idejau supjaustytu labai smulkiai , raugintu agurku , ju dejau apie 3 vidutinio dydzio, nu skonis.... Pasaka
netikejau,kad taip gerai gausis !


2010-07-19 18:42
žiauriai skanu, o riešutai pagrindinį apkepo skonį įduoda, liuks !! 

2010-03-22 16:29
As farsa dejau po bulviu kose, as tai niekada beveik nepadarau pagal recepta, vis ka nors pagal save papildomai idedu/atimu, del riesutu gan sausa gaunasi, gal ir geriau be ju butu...
2017-02-23 20:05
Aciu, buvo idomu pabandyti.