Apkepas


- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 200 gramų
- Pienas, 75 gramai
- Druska
- Grietinė, 3 valgomieji šaukštai
Įdarui :
2 pomidorai,
200g dešrelių,
200g. Sūrio,
truputi pabarstymui patražolių.
Užpilui:
2 kiaušiniai,
75ml pieno,
druskos,
pipirų,
riebalų,formai ištepti.
Sūrį sutrinti. Iš sūrio, miltų, kiaušinio, grietinės ir žiupsnelio druskos suminkyti tešlą. Ją suvynioti į plėvelę ir apie valandą laikyti šaldytuve.
Pomidorus nuplauti, išpjauti kotelio augimo vietą, dešreles nulupti, ir viską supjaustyti griežinėliais. Petražoles nuplauti, nusausinti ir smulkiai supjaustyti. Sumaišyti su kiaušiniais bei pienu, pagardinti duska, pipirais.
Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsn. temperatūros. Tešlą iškočioti ir įkloti į riebalais išteptą formą. Kraštus patempti į viršų. Ant tešlos sluoksniais dėti dešreles, sūrį ir pomidorus, pilti užpilą. Kepti įkaitintoje orkaitėje 30 min.
SKANAUS!
2011-03-12 16:06

Tikri kulinarai žino virtuvės skonį.

Kam nepatinka ar nemėgsta "žaisti" su maistu tam ir neįdomu, mane tai žiauriai suviliojo šis receptas.

2011-01-30 10:18


2010-12-22 18:23

2010-09-20 18:23

2011-04-30 19:13