Apkepas

Apkepas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 200 gramų
  • Pienas, 75 gramai
  • Druska
  • Grietinė, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Įdarui :
2 pomidorai,
200g dešrelių,
200g. Sūrio,
truputi pabarstymui patražolių.

Užpilui:
2 kiaušiniai,
75ml pieno,
druskos,
pipirų,
riebalų,formai ištepti.

Sūrį sutrinti. Iš sūrio, miltų, kiaušinio, grietinės ir žiupsnelio druskos suminkyti tešlą. Ją suvynioti į plėvelę ir apie valandą laikyti šaldytuve.
Pomidorus nuplauti, išpjauti kotelio augimo vietą, dešreles nulupti, ir viską supjaustyti griežinėliais. Petražoles nuplauti, nusausinti ir smulkiai supjaustyti. Sumaišyti su kiaušiniais bei pienu, pagardinti duska, pipirais.
Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsn. temperatūros. Tešlą iškočioti ir įkloti į riebalais išteptą formą. Kraštus patempti į viršų. Ant tešlos sluoksniais dėti dešreles, sūrį ir pomidorus, pilti užpilą. Kepti įkaitintoje orkaitėje 30 min.
SKANAUS!

Receptą atsiuntė: Rasa
» Rašyti komentarą
» Komentarai
vabalas321
2011-04-30 19:13
pirma karta as ce bet ziuru kad ira skaniu patekalu tai ta Rasos patekala nuziurejau tai db eisu i pardotuve viska susipirkti nes labai skanei atrodo arselis:
Kristina Tina
2011-03-12 16:06
labai skanus kepinys
Tikri kulinarai žino virtuvės skonį.
Kam nepatinka ar nemėgsta "žaisti" su maistu tam ir neįdomu, mane tai žiauriai suviliojo šis receptas.
Diana
2011-01-30 10:18
Skanumėlis Pasigaminkit, nepasigailėsit
dainius
2010-12-22 18:23
Vietoj petražolių pabandykit bazilikus mmm..
rita
2010-09-20 18:23
man ir dabar kepa, tik vietoj petrazoliu dejau spinatu