Apelsinų žievelės šokolade

Apelsinų žievelės šokolade
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Apelsinai, žievelės, 2 vienetai
  • Cinamonas
  • Cukrus, 110 gramų
  • Gvazdikėliai
  • Šokoladas, juodasis, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Apelsinus labai gerai nuplauti, galima net nuplikyti karštu vandeniu.
Supjaustyti ketvirčiais ir nulupti žieveles. Į puodą supilti cukrų, dėti žieveles, gvazdikėlius, užpilti vandeniu, kad apsemtų ir virti 30 min, kol žievelės suminkštės.
Išvirtas žieveles atvėsinti ir supjaustyti juostelėmis.
Karšto vandens vonelėje ištirpinti šokoladą, įberti cinamoną ir išmaišyti. Žievelių juosteles pasmeigti šakute ir apvolioti šokolade. Dėti ant kepimo popieriaus, kad sustingtų....skanu,aromatinga....ir įdomu...

Receptą atsiuntė: Jolanta
» Rašyti komentarą