Apelsinų žievelės šokolade

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Apelsinai, žievelės, 2 vienetai
- Cinamonas
- Cukrus, 110 gramų
- Gvazdikėliai
- Šokoladas, juodasis, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Apelsinus labai gerai nuplauti, galima net nuplikyti karštu vandeniu.
Supjaustyti ketvirčiais ir nulupti žieveles. Į puodą supilti cukrų, dėti žieveles, gvazdikėlius, užpilti vandeniu, kad apsemtų ir virti 30 min, kol žievelės suminkštės.
Išvirtas žieveles atvėsinti ir supjaustyti juostelėmis.
Karšto vandens vonelėje ištirpinti šokoladą, įberti cinamoną ir išmaišyti. Žievelių juosteles pasmeigti šakute ir apvolioti šokolade. Dėti ant kepimo popieriaus, kad sustingtų....skanu,aromatinga....ir įdomu...
» Rašyti komentarą