Apelsinų skonio upėtakis Kūčioms

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 1
- Juodieji pipirai
- Upėtakis, gabaliukai be odos, 4 vienetai
- Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Apelsinų sultys, šviežios, 4 valgomieji šaukštai
- Sojos padažas, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Marinatui sumaišome sojos padažą, apelsinų sultis bei smulkintą česnaką ir pavirti.
Kai šiek tiek atvėsta, supilame aliejų ir paliekame upėtakį marinate apie 15 minučių.
Marinatas neapsemia žuvies, tad po 7 minučių reikia apversti pusę.
Išėmus iš marinato, šiek tiek žuvį pasūdome ir pabarstome pipirų.
Dedame kepti į orkaitę ant grotelių apie 15 minučių ir baigiant kepti apšlakstome marinatu.
Kūčių stalui siūlyčiau kepti mažesniais gabaliukais pjaustytą upėtakį.
Skanaus
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-12-19 15:26
Atrodo graziai,man patinka vaisiu skonis patiekaluose kaip zuvies tiek ir mesos tik su saiku 

2011-12-12 15:48
Gal kas bandet daryt sita patiekala jau ??? Kaip skonis ir vaizdas jo ? Idomu nes galvoju jy panaudoti praktiniam darbui
2009-12-22 13:18
nuotraukoje atrodo skaniai,reikes isbandyti



2009-12-13 22:24
Stilinga nuotrauka.



2012-01-31 11:01