Apelsinų skonio upėtakis Kūčioms

Apelsinų skonio upėtakis Kūčioms
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 1
  • Juodieji pipirai
  • Upėtakis, gabaliukai be odos, 4 vienetai
  • Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Apelsinų sultys, šviežios, 4 valgomieji šaukštai
  • Sojos padažas, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Marinatui sumaišome sojos padažą, apelsinų sultis bei smulkintą česnaką ir pavirti.
Kai šiek tiek atvėsta, supilame aliejų ir paliekame upėtakį marinate apie 15 minučių.
Marinatas neapsemia žuvies, tad po 7 minučių reikia apversti pusę.
Išėmus iš marinato, šiek tiek žuvį pasūdome ir pabarstome pipirų.
Dedame kepti į orkaitę ant grotelių apie 15 minučių ir baigiant kepti apšlakstome marinatu.
Kūčių stalui siūlyčiau kepti mažesniais gabaliukais pjaustytą upėtakį.
Skanaus

Receptą atsiuntė: Raminta
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Jurga
2012-01-31 11:01
Super skanu, mes darem jau 2 kartus
Tutė
2011-12-19 15:26
Atrodo graziai,man patinka vaisiu skonis patiekaluose kaip zuvies tiek ir mesos tik su saiku
Andrius
2011-12-12 15:48
Gal kas bandet daryt sita patiekala jau ??? Kaip skonis ir vaizdas jo ? Idomu nes galvoju jy panaudoti praktiniam darbui
xxl
2009-12-22 13:18
nuotraukoje atrodo skaniai,reikes isbandyti
Kubilius
2009-12-13 22:24
Stilinga nuotrauka.