Apelsinų skonio pyragaičiai su varške

Apelsinų skonio pyragaičiai su varške
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Apelsinai, žievelės
  • Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
  • Obuoliai, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 3 valgomieji šaukštai
  • Džiūvėsėliai, skardelei pabarstyti
  • Varškė, 9% riebumo, 150 gramų
  • Aliejus, skardelei ištepti
  • Razinos, 3 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai, 0.25 arbatinio šaukštelio
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Ingredientų kiekis nurodytas 12 keksiukų.

Į indą sudėti kiaušinius, cukrų, vanilinį cukrų ir viską plakti apie 5 minutes. Suberti tarkuoto apelsino žieveles ir plakti dar 5 minutes. Suberti miltus ir kepimo miltelius plakti dar apie 7 – 10 minučių. Sudėti varškę ir įpilti pieną. Plakti, kol masėje varškė tolygiai pasiskirstys 4 – 5 minutes.
Nulupti obuolį, išimti sėklytės ir supjaustyti nedideliais kubeliais.
Skradelę ištepti aliejumi ir pabarstyti džiūvėsėliais. Iki pusės visas 12 įdubėlių pripildyti pyragaičių mase. Tada į kiekvieną jų įdėti po keletą razinų. Likusią pyragaičių masę vienodu kiekiu išdalinti į 12 įdubėlių. Tuomet ant viršaus išdėlioti po keletą obuolio kubelių.
Kepti 180 laipsnių temperatūroje. 35 minutes (kepant kuomet kaitra iš viršaus ir apačios 20 minučių 180 laipsnių, o likusias 15 minučių 150 laipsnių). Esant kitam kaitros tipui, kepti, kol gražiai paruduos ir tikrinti mediniu smeigtuku.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Evelina
» Rašyti komentarą