Apelsinų šerbetas

Apelsinų šerbetas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Apelsinai, 1 vienetas
  • Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
  • Vanduo, 100 mililitrų
Gaminimo instrukcija:

Iš nurodytų ingredientų kiekių gausis 1 porcija.
Apelsiną gerai nuplauname ir nuskutame žievelę.
Supilame į puodą vandenį, sudedame cukrų, apelsino žievelę, užverdame ir paverdame dar apie 5 min.
Apelsino minkštimą gražiai išlupame iš odelių, susmulkiname, dedame į puodą ir pavirę keletą min. nukeliame nuo ugnies.
Pridedame citrinos sulčių, išmaišome ir atvėsiname.
Patiekiame šaltą.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Daiva
» Rašyti komentarą