Apelsinų salotos su morkomis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Apelsinai, 2 vienetai
- Cukraus pudra, 1 valgomasis šaukštas
- Morkos, 2 vienetai
- Persikai, konservuoti, 2 vienetai
- Sezamo sėklos, 2 valgomieji šaukštai
- Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Apelsinų sultys, 70 mililitrų
- Žaliosios citrinos, 1 vienetas
- Raudonieji pipirai, malti
- Sūris, oranžinės spalvos, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:
Morkas sutarkuoti su stambia tarka ir sumaišyti su cukraus pudra.
Apelsinus padalinti skiltelėmis, išimti kauliukus ir kiekvieną skiltelę supjaustyti į 3 dalis.
Persikus supjaustyti plonais griežinėliais.
Sūrį supjaustyti kubeliais.
Salotų padažas: sumaišyti apelsinų sultis, laimo sultis su alyvuogių aliejumi ir maltais raudonaisiais pipirais.
Morkas sudėti į indo dugną, ant viršaus sudėti persikus, apelsinus ir sūrį.
Tada aplieti padažu ir apiberti sezamu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-02-16 20:36
neabejoju, kad skanu. Panašias kažkada darydavau, tik daug paprasčiau - morkos, apelsinai, cukrus, aliejus ir valgom
)) budavo labai skanu. Reiks pamėginti jūsų variantą 


2011-03-02 23:34