Apelsinų pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Apelsinai, žievelė, 1 valgomasis šaukštas
- Cukraus pudra, sirupui, 120 gramų
- Cukrus, 120 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 250 gramų
- Apelsinų sultys, 100 mililitrų
- Apelsinų sultys, sirupui, 50 mililitrų
- Sviestas, 150 gramų
- Sviestas, sirupui, 1 arbatinis šaukštelis
- Kepimo milteliai, 1.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Išsukame minkštą sviestą su cukrumi.
Įmušame ir įmaišome kiaušinius, supilame apelsinų sultis, žievelę ir dar kartą permaišome.
Į tešlą iš lėto beriant įmaišome miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.
Tešlą supilame į kepimo indą, išteptą sviestu.
Kepame 45 minutes 180° C orkaitėje.
Kai pyragas iškeps ir atvės apipilkite pyragą sirupu ir palikite šaldytuve bent 1 valandai.
Sirupas: apelsinų sultyse išmaišyta cukraus pudra su šaukšteliu tirpinto sviesto.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-03-24 11:15