Apelsinų pyragas

Apelsinų pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Apelsinai, žievelė, 1 valgomasis šaukštas
  • Cukraus pudra, sirupui, 120 gramų
  • Cukrus, 120 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 250 gramų
  • Apelsinų sultys, 100 mililitrų
  • Apelsinų sultys, sirupui, 50 mililitrų
  • Sviestas, 150 gramų
  • Sviestas, sirupui, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kepimo milteliai, 1.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:

Išsukame minkštą sviestą su cukrumi.
Įmušame ir įmaišome kiaušinius, supilame apelsinų sultis, žievelę ir dar kartą permaišome.
Į tešlą iš lėto beriant įmaišome miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.
Tešlą supilame į kepimo indą, išteptą sviestu.
Kepame 45 minutes 180° C orkaitėje.
Kai pyragas iškeps ir atvės apipilkite pyragą sirupu ir palikite šaldytuve bent 1 valandai.
Sirupas: apelsinų sultyse išmaišyta cukraus pudra su šaukšteliu tirpinto sviesto.

Receptą atsiuntė: Agnė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
lili
2012-03-24 11:15
Kokios konsistencijos tešla turėtų gautis?