Apelsinų pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Apelsinai, 2 vienetai
- Cukrus, 300 gramų
- Kiaušiniai, 5 vienetai
- Kvietiniai miltai, 270 gramų
- Aliejus, 0.5 stiklinės
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Išplakite kiaušinius su cukrumi. Įmaišykite aliejų, apelsinų sultis ir vieno apelsino sutarkuotą žievelę.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir įmaišykite į tešlą.
Supilkite tešlą į kepimo formą.
Orkaitę įkaitinkite iki 180° C laipsnių.
Kepkite ~1 valandą.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-05-12 16:47
labai skanu






2012-04-02 20:29
sekundėlę tai iš tų dviejų apelsinų tik sultis teimti ?.. be apelsinų mėsos ?.. tai koks čia dar apelsininis pyragas sakitosi, vos pora menkų apelsinų išspausta ir truputis žievelės...
čia ne apelsinų pyragas, o pyragas apelsinų skonio...
tikėjaus čia bombos iš apelsinų masės :BBBBBB
naa bet jaučiu vistiek išbandysiu
tik kirba nagus ne sultis imt o apelsinų mėsa (be odelių) trintą ir visai kitaip su visom sultim tirščiais
čia ne apelsinų pyragas, o pyragas apelsinų skonio...
tikėjaus čia bombos iš apelsinų masės :BBBBBB
naa bet jaučiu vistiek išbandysiu

2014-02-28 09:55