Apelsinų pyragas

Apelsinų pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Apelsinai, 2 vienetai
  • Cukrus, 300 gramų
  • Kiaušiniai, 5 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 270 gramų
  • Aliejus, 0.5 stiklinės
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Išplakite kiaušinius su cukrumi. Įmaišykite aliejų, apelsinų sultis ir vieno apelsino sutarkuotą žievelę.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir įmaišykite į tešlą.
Supilkite tešlą į kepimo formą.
Orkaitę įkaitinkite iki 180° C laipsnių.
Kepkite ~1 valandą.

Receptą atsiuntė: Laima
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Julija
2014-02-28 09:55
Pigus receptukas
(anonimas)
2013-05-12 16:47
labai skanu
Saulius
2012-04-02 20:29
sekundėlę tai iš tų dviejų apelsinų tik sultis teimti ?.. be apelsinų mėsos ?.. tai koks čia dar apelsininis pyragas sakitosi, vos pora menkų apelsinų išspausta ir truputis žievelės...

čia ne apelsinų pyragas, o pyragas apelsinų skonio...

tikėjaus čia bombos iš apelsinų masės :BBBBBB

naa bet jaučiu vistiek išbandysiu tik kirba nagus ne sultis imt o apelsinų mėsa (be odelių) trintą ir visai kitaip su visom sultim tirščiais