Apelsininis želė tortas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Apelsinai, 2 vienetai
- Kondensuotas pienas, nesaldintas, indeliuose, 1 vienetas
- Želė, apelsinų skonio, pakeliuose, 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Pagal aprašymą ant pakelio paruošti vieną pakelį želė. Apelsiną smulkiai supjaustyti ir suberti į gilų dubenį. Ant viršaus užpilti pravėsusią želė. Padėti šaltai sustingti. Tuomet paruošti du pakelius želė su dvigubai mažiau vandens (2 pakeliai su 500 ml vandens). Pravėsus sumaišyti su kondensuotu pienu ir užpilti ant sustingusių apelsinų. Padėti vėl šaltai, kad sustingtų antras sluoksnis. Tiekiant panardinti dubenį akimirkai į karštą vandenį ir išversti želė tortą ant lėkštės. Skanaus!
Patarimas. Nelaikykite per daug karštame vandenyje ir per ilgai, nes želė greitai tirpsta!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-04-14 18:21
Sveiki norejau paklausti o galima apelsinus supjaustyti kubeliais?
2014-02-17 11:36
Apelsinus pjaustome abu. Antrame sluoksnyje matosi kubeliais pjaustyti zele gabaliukai (cia papildomai), ju nebutina deti.
2014-02-15 23:11
tai abu apelsinus iskart pjaustyti? o tai is kur paveiks atsiranda skilteles apelsinu?



2013-03-20 14:19
labai skanus 

2022-03-26 08:49