Apelsininis želė tortas

Apelsininis želė tortas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Apelsinai, 2 vienetai
  • Kondensuotas pienas, nesaldintas, indeliuose, 1 vienetas
  • Želė, apelsinų skonio, pakeliuose, 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Pagal aprašymą ant pakelio paruošti vieną pakelį želė. Apelsiną smulkiai supjaustyti ir suberti į gilų dubenį. Ant viršaus užpilti pravėsusią želė. Padėti šaltai sustingti. Tuomet paruošti du pakelius želė su dvigubai mažiau vandens (2 pakeliai su 500 ml vandens). Pravėsus sumaišyti su kondensuotu pienu ir užpilti ant sustingusių apelsinų. Padėti vėl šaltai, kad sustingtų antras sluoksnis. Tiekiant panardinti dubenį akimirkai į karštą vandenį ir išversti želė tortą ant lėkštės. Skanaus!
Patarimas. Nelaikykite per daug karštame vandenyje ir per ilgai, nes želė greitai tirpsta!

Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą
» Komentarai

2016-04-14 18:21
Sveiki norejau paklausti o galima apelsinus supjaustyti kubeliais?
Jurgita
2014-02-17 11:36
Apelsinus pjaustome abu. Antrame sluoksnyje matosi kubeliais pjaustyti zele gabaliukai (cia papildomai), ju nebutina deti.
Rasa Jurgutaviciene
2014-02-15 23:11
tai abu apelsinus iskart pjaustyti? o tai is kur paveiks atsiranda skilteles apelsinu?
inga
2013-03-20 14:19
labai skanus