Apelsininis upėtakis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Apelsinai, 1 vienetas
- Kalendra, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Garstyčios, 2 valgomieji šaukštai
- Sezamo sėklos, 20 gramų
- Upėtakis, 500 gramų
- Sojos padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Džemas, apelsinų, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Paruošti marinatą:
išspausti apelsino sultis, supilti į jas sojos padažą, garstyčias, apelsinų džemą ir maltos kalendros. Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių.
Upėtakį supjaustyti gabaliukais, sudėti į kepimo indą ir užpilti marinatu.
Palaikyti žuvį marinate 30 min. Tada apibarstyti sezamu ir kepti orkaitėje apie 20 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-04-10 18:07
Puikus ir labai skanus patiekalas.
arselis:

2011-03-10 16:13
Sunku komentuoti kol neparagauji





2015-12-21 12:47