Apelsininis tortas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Apelsinai, 2 vienetai
- Cukrus, 1 stiklinė
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Manų kruopos, košė, 1 stiklinė
- Šokoladas, juodasis, 1 vienetas
- Likeris, Baileys, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Kepimo milteliai, 1 valgomasis šaukštas
- Želė, apelsinų pakeliuose, 1 vienetas
- Vanilinis cukrus, 10 gramų
Gaminimo instrukcija:
Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių.
Kiaušinius sutrinti su cukrumi, palaipsniui suberti miltus, druską, vanilinį cukrų, kepimo miltelius ir supilti likerį. Tešlą sukrėsti į sviestu išteptą formą ir kepti apie 20 min.
Įdaras: ištirpinti želė 1 stiklinėje vandens ir sumaišyti su manų koše mikserio pagalba. Į pateptą sviestu formą sudėti apelsinų kubelius ir užpilti manų želė. Palaikyti šaldytuve daugiau kaip valandą.
Atvėsintą paplotį perpjauti per pusę, tarp bisvitų įdėti įdarą.
Torto viršų papuošti išlydytu šokoladu ir apelsinais.
» Rašyti komentarą