Apelsininis pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Apelsinai, 1 vienetas
- Cukrus, 150 gramų
- Margarinas, 150 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 200 gramų
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Ištirpintą margariną išplakite su cukrumi ir kiaušiniais. Įmaišykite vanilinį cukrų arba vanilės ekstraktą. Išspauskite ir įmaišyti apelsino sultis.
Iš lėto berdami įmaišykite kepimo miltelius ir miltus.
Kepkite 30 minučių 180-190° C orkaitėje.
Kepimo laikas priklauso nuo Jūsų pyrago storio, kuo storesnis, tuo ilgiau kepa.
Iškepusį apibarstykite cukraus pudra.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-12-23 01:16
Labai ačiū už šį receptą. Pas mane šis pyragas gavosi labai storas,purūs, minkštas ir labai skanūs. Vertinu paprastus dalykus,nes jie natūralus ir jaučiasi skonis. Jai galima dar kokių gerų, skanių receptų parašykit. Mano vaikams labai patiko: ) ačiū.
2013-09-14 14:35
Norėjosi storesnio, pamėginau kepti kekso formoje (stačiakampio formos). Išėjo fantastiškas apelsininis keksas! Pabandykit. 

2012-03-27 17:16
tikrai labai skanus pyragas
daznai dabar ji kepsiu,tik kita karta pabandysiu su dziovintais vaisiais manau turetu buti dar skaniau

2012-03-27 11:39
Manau čia kai biskvitas, gal įdėjus obuolių skiltelių ar apelsinų,mandarinų, skaniau būtų. 

2019-03-26 08:21