Apelsininis pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Apelsinai, žievelė, tarkuota, 1 vienetas
- Cukrus, + 2 v. š., 200 gramų
- Krakmolas, 50 gramų
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 200 gramų
- Grietinėlė, 200 gramų
- Sviestas, 250 gramų
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
Sviestą išsukite su 200 g cukraus ir kiaušiniais.
Įmaišykite nutarkuotą apelsino žievelę ir su krakmolu bei kepimo milteliais sumaišytus miltus.
Kepimo formą patepkite sviestu, pabarstykite miltais, sukrėskite į ją tešlą, išlyginkite tešlos paviršių ir peiliu subadykite iki dugno.
Kepkite 175 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 1 val.
Iškeptą pyragą išverskite iš formos ir atvėsinkite.
Puoškite su 2 šaukštais cukraus išplakta grietinėle ir apelsinų skiltelėmis (dar galite aptepti šokoladu).
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-01-05 17:33
:katyte:
ukuotukas:

2011-01-05 17:31
Labai skaniai ir gražiai atrodo
... Dabar eisiu ir išsikepsiu šį pyragiuką... Pažiūrėsiu kaip gausis..
arselis:



2011-01-03 15:08
gavosi skanus,,, 

2011-01-03 14:14
jau kepa, idomu kaip gausis
bet as i pacia tesla ipjausciua dar mandarinu
tikiuosi bus skanu
arselis:



2011-01-06 01:10