Apelsininis keksas

Apelsininis keksas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Margarinas, 175
  • Miltai, 175
  • Cukrus, rudas, 175
  • Kepimo milteliai, 1.5 arbatinio šaukštelio
  • Kiaušiniai, 3
  • Apelsinų sultys, 3 valgomieji šaukštai
Glajui:
  • Cukraus pudra, 250
Gaminimo instrukcija:

Į dubenį persijojame miltus, kepimo miltelius, beriame cukrų, dedame minkštą sviestą, įmušame kiaušinius,sudedame apelsino žievelę.Viską išsukame mediniu šaukštu iki vientisos masės. Supilame tešlą į aliejumi išteptą formą ir kepame 180° temp. 30 min Atvėsiname Glajus Į sultis beriame žievelę ir po truputį cukraus pudrą. Maišome mediniu šaukštu, kol gausime vienalytę masę .Glajus neturi būti labai tirštas. Dedame pyragą į lėkštę užpilame glajų.

Porcijų skaičius: 1
Receptą atsiuntė: Vita
» Rašyti komentarą