Apelsininis keksas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Margarinas, 175
- Miltai, 175
- Cukrus, rudas, 175
- Kepimo milteliai, 1.5 arbatinio šaukštelio
- Kiaušiniai, 3
- Apelsinų sultys, 3 valgomieji šaukštai
- Cukraus pudra, 250
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 1
Į dubenį persijojame miltus, kepimo miltelius, beriame cukrų, dedame minkštą sviestą, įmušame kiaušinius,sudedame apelsino žievelę.Viską išsukame mediniu šaukštu iki vientisos masės. Supilame tešlą į aliejumi išteptą formą ir kepame 180° temp. 30 min Atvėsiname Glajus Į sultis beriame žievelę ir po truputį cukraus pudrą. Maišome mediniu šaukštu, kol gausime vienalytę masę .Glajus neturi būti labai tirštas. Dedame pyragą į lėkštę užpilame glajų.
» Rašyti komentarą