Apelsininiai mufinai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Apelsinai, žievelė, 1 vienetas
- Cukrus, 200 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 300 gramų
- Pienas, 180 mililitrų
- Šokoladas, juodasis, 100 gramų
- Druska
- Aliejus, 125 mililitrai
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinį, cukrų, pieną, aliejų bei apelsino žievelę suplakti į vientisą. Dubenyje sumaišyti miltus su druska ir kepimo milteliais. Supilti plakinį į miltus ir gerai išmaišyti. Tada į masę įdėti susmulkintą mažais gabalėliais šokoladą ir vėl gerai išmaišyti. Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių. Į formales dedam po gerą šaukštą tešlos į kiekvieną, taip, kad tešla užpildytų apie 2/3 formelės (apie 20 keksiukų). Šaunam orkaitėn ir kepam apie 30-40 min. Pabandom su mediniu pagaliuku arba tiesiog paragaujam vieną mufiną. Skanaus!
Patarimas. Jei mėgstate, pagardinkite tešlą cinamonu, tuomet skonis bus dar "kalėdiškesnis" :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-01-18 18:45
Keksiukai, o ne mufinai.
2013-01-18 20:44