Apelsininiai mufinai

Apelsininiai mufinai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Apelsinai, žievelė, 1 vienetas
  • Cukrus, 200 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 300 gramų
  • Pienas, 180 mililitrų
  • Šokoladas, juodasis, 100 gramų
  • Druska
  • Aliejus, 125 mililitrai
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Kiaušinį, cukrų, pieną, aliejų bei apelsino žievelę suplakti į vientisą. Dubenyje sumaišyti miltus su druska ir kepimo milteliais. Supilti plakinį į miltus ir gerai išmaišyti. Tada į masę įdėti susmulkintą mažais gabalėliais šokoladą ir vėl gerai išmaišyti. Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių. Į formales dedam po gerą šaukštą tešlos į kiekvieną, taip, kad tešla užpildytų apie 2/3 formelės (apie 20 keksiukų). Šaunam orkaitėn ir kepam apie 30-40 min. Pabandom su mediniu pagaliuku arba tiesiog paragaujam vieną mufiną. Skanaus!
Patarimas. Jei mėgstate, pagardinkite tešlą cinamonu, tuomet skonis bus dar "kalėdiškesnis" :)

Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
:)
2013-01-18 20:44
Kaip pavadinsi, taip nepagadinsi..
Ausra
2013-01-18 18:45
Keksiukai, o ne mufinai.